Kik vagyunk? Küldetésünk...

Cégünk a munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem és munkaügy területén kínál Önnek és vállalkozásának teljeskörű szolgáltatásokat. A PÁ-KÓ Kft. több, mint 15 éve családi vállalkozásként indult Fertődön, hogy Sopron és térségének vállalkozásait szolgálja.

Jól felkészült, magas szintű szakmai tudással és több éves tapasztalatokkal rendelkező szakembereket foglalkoztatunk a munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem szakterületén, akik a legjobb tudásuk szerint közreműködnek a munkafolyamatokban, segítséget nyújtva az Ön vállalkozásának Győr-Moson-Sopron-, Vas- és Zala megye egész területén.
 
Célunk a jogszabályi követelményeknek való megfelelés biztosítása, a munkabalesetek, tűzvédelmi-, környezetvédelmi károk megakadályozása, valamint a munkavédelmi-, tűzvédelmi-, munkaügyi- és környezetvédelmi bírságok elkerülése.

Továbbá segítünk eligazodni a munkavédelmi, tűzvédelmi, környezetvédelmi és munkaügyi szabályozás bonyolult útvesztőiben, így tehermentesítve ügyfeleinket az ügyintézés, bevallások, adatszolgáltatások terhe alól.

Szolgáltatásaink között szerepel a mezőgazdasági gépek és lassú járművek műszaki szemléje, vizsgáztatása, egyedi forgalomba helyezése Győr-Moson-Sopron megyei településeken, valamint zöld rendszám ügyintézés és hosszabbítás is Magyarország egész területén!

Amennyiben bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését, vagy kérdése merülne fel az olvasottakkal kapcsolatban, kérjük keressen Minket!

 

© 2014 Pá-Kó | Minden jog fenntartva | Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat
készítette: FekiWebstudio.hu