Tűzvédelem

Cégek, vállalkozások felelős vezetői nem kötelesek behatóan ismerni a hatályos tűzvédelmi rendelkezéseket. A jogszabályok viszont őket kötelezik a tűzmentes munkavégzés rendelkezéseinek végrehajtására. Ez tulajdonképpen, így is van jól, hiszen egy felelős, döntési joggal rendelkező vezető képes érdemi intézkedéseket hozni a tűzvédelem érdekében.
 

Tűzvédelmi szolgáltatásaink Győr-Moson-Sopron-, Vas- és Zala megye térségében:

 

Tűzvédelem

Tűzvédelmi rendszeres bejárások, oktatások lebonyolítása Győr-Moson-Sopron-, Vas- és Zala megye településein:

Szükséges azoknál a szervezeteknél, ahol a jogszabályok előírják, hogy egy alap-, közép-, vagy felsőfokú tűzvédelmi és/vagy munkavédelmi szakembert kell alkalmazniuk, vagy külső szolgáltató szakcéggel kell azt megoldaniuk.

 

Tűzvédelmi szabályzat elkészítése:

Ha öt főnél több alkalmazott (akár családtag is) van, vagy ha 50 főnél több személy befogadására alkalmas létesítményt működtetnek, tűzvédelmi szabályzatot kell készíteni.

 

Tűz- és munkavédelmi táblák kihelyezése:

Minden gazdálkodó szervezetnél szükséges biztonsággal kapcsolatos figyelmeztető, veszélyt jelző, útba igazító, tájékoztató táblákat kihelyezni a balesetveszély csökkentése érdekében.

 

Tűzoltó készülékek ellenőrzése és javítása:

Az EU szabvány szerint gyártott tűzoltó készülékeket évente, a régi, Magyar Szabvány szerint gyártott készülékeket 6 havonta kell BM OKF által regisztrált szakcéggel ellenőriztetni.

 

Tűzivízforrások ellenőrzése és karbantartása:

Minden tűzivízforrást, (tűzcsapot, medencét) 6 havonta szükséges ellenőrizni BM OKF által regisztrált szakemberrel.

© 2014 Pá-Kó | Minden jog fenntartva | Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat